IT megoldások a közösségi közlekedésben Magyar English

Myroute utastájékoztató modul

Online térképes megjelenítés
Online térképes megjelenítés
Valós érkezési adatok megjelenítése
Valós érkezési adatok megjelenítése
Útvonaltervezés és menetrend megjelenítés
Útvonaltervezés és menetrend megjelenítés
Mobiltelefonos utastájékoztatás
Mobiltelefonos utastájékoztatás
Virtuális megállótábla a mobiltelefonon
Virtuális megállótábla a mobiltelefonon

A rohanó és informatikailag exponenciálisan fejlődő világunkban ki kell használni minden lehetőséget arra, hogy az utazóközönség színvonalasabb szolgáltatáshoz jusson. Nem csak tiszta, modern és WIFI-vel ellátott autóbuszokra, Internetes jegyvásárlásra, hanem színvonalas utazástervezésre és on-line utas-tájékoztatásra is szükség van.

Ma már majdnem mindenki rendelkezik Internet képes számítógéppel és modern Internet képes mobiltelefonnal. Rendszerünk WEB és okos telefon moduljának segítségével az utas otthon, kényelmes körülmények közt tervezheti meg utazását és tekintheti meg a menetrendet.

Rendszerünk virtuális megállóhelyi utastájékoztató modulja lehetőséget biztosít arra, hogy az utazóközönség kis és nagy forgalmú csomópontokban egyaránt, a pontos és dinamikus érkezési időkről, a menetrendről informálódjon. Sajnos arra nincs pénzügyi lehetőség, hogy minden megállóba dinamikus megállóhelyi tábla kerüljön, de arra van, hogy az elektronikus táblával nem rendelkező megállókban is legalább ugyanazt a szolgáltatást nyújtsa a közlekedési vállalat!

A WEB és okos telefon modul egy munkahelyi/otthoni számítógépen vagy Internet képes mobiltelefonon lehetőséget biztosít a teljes körű on-line utazástervezésre, utas-tájékoztatásra.

A modul egy Google térképet használó WEB felületből valamint egy Android (az IOS, Windows Phone fejlesztés alatt áll)  alapú okos telefon alkalmazásból  áll.

A rendszer a diszpécseri beavatkozások (járattörlés, mentesítés, rásegítés), a statikus menetrend és a valós késés-sietések alapján jeleníti meg az utasok számára a járművek helyzetét és a pontos érkezési időket. Egy a megálló felé haladó utas a mobiltelefonján pontosan láthatja, hogy az elérni kívánt busz merre jár, és mennyi ideje van még arra, hogy odaérjen a megállóba.

Termék jellemzők

Szoftveres funkciók:

  • Dinamikus megállóhelyi tábla (pontos érkezési adatok megjelenítése)
  • QR kód kezelés
  • Átszállási lehetőségek feltüntetése
  • Dinamikus és statikus menetrend
  • Az autóbuszok on-line megjelenítése
  • A nyomvonalak és azok megállóinak megjelenítése
  • Utazástervezés
  • Közérdekű információk időkorlátos kezelése
  • Jegy automaták és bérletpénztárak feltüntetése
  • Reklám lehetőség