IT megoldások a közösségi közlekedésben Magyar English

Fedélzeti reklám modul

Reklám monitor a járműfedélzeten
Reklám monitor a járműfedélzeten
Több monitor egyidejű vezérlése
Több monitor egyidejű vezérlése
Vizuális utastájékoztatás és helyfüggő reklám
Vizuális utastájékoztatás és helyfüggő reklám
Komplex menedzsment szoftver WIFI eléréssel
Komplex menedzsment szoftver WIFI eléréssel
Reklám statisztikák
Reklám statisztikák

A közlekedési vállalatok abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy a multinacionális vállalatok potenciális vásárlóinak százezreit szállítják nap mint nap.

A hosszabb rövidebb ideig utazó emberek számára izgalmas és szórakoztató a vicces rövidfilmek, közérdekű információk és reklámok sugárzása az utastérben elhelyezett monitorokon. Az említett rövidfilmek jó arányának eltalálásával fenntartható az utasok figyelme, így a reklámok vetítése által komoly és folyamatos bevételre tehet szert a vállalat!

A statikus „matricázással” szemben ez a reklámozási módszer magában hordozza a dinamizmus lehetőségét!

Az utastérben elhelyezett monitor alsó és felső csíkjában utastájékoztató és közérdekű információk futnak. (Pl. járatszám, következő megálló, átszállási lehetőségek, pontos idő, külső és belső hőmérséklet.) A középső részen a megálló felsorolás mellett „néma” filmek, képek vetítésére van lehetőség. Legyen ez egy reklám, vicces rövidfilm vagy közérdekű vállalati/megrendelői/városi információ. A média anyag megjelenítése természetesen az előre beállított paraméterektől függ. Úgy mint, időpont, megjelenések száma, járatszám, megálló vagy földrajzi hely környezete, stb… A rendszer folyamatosan naplózza a megjelenések számát, paramétereit és azokat a szerverre juttatja.

A média anyagok feltöltésére és a statisztikák letöltésére a legkézenfekvőbb és leggazdaságosabb megoldás a WIFI. A rendszer bevezetésekor a telephelyre vagy az üzemanyag töltő állomáshoz javasoljuk a vezeték nélküli Intranet kiépítését.

A forgalomirányító, utastájékoztató és jegyértékesítő rendszerhez teljes körűen illeszthető az a HC Linear Kft. saját fejlesztésű TFT monitoros dinamikus reklám rendszere. Így könnyen biztosítható a redundancia mentesség. Nem kell dupla GPS vevő, WIFI, vagy GPRS/EDGE/3G/UMTS kapcsolat. A járat, és megálló adatok a fedélzeti utastájékoztató és jegyértékesítő rendszerből jönnek. A teljes körű integráció miatt olyan előnyök is megvalósulnak, mint például: a reklám statisztika mellé a pillanatnyi utas szám is rögzítésre kerül.

Termékjellemzők

Műszaki jellemzők:

  • vandál biztos monitor(ok) több féle méretben
  • Ipari mini vezérlő számítógép
  • WIFI router
  • Több féle videó és kép formátum kezelése
  • Külső és belső hőmérséklet mérés

Szoftveres funkciók:

  • Helyszín, járatszám, megálló, időpont stb... függő vetítés
  • Teljes körű vizuális utastájékoztatás
  • Statisztika készítés

Bevezetéssel járó előnyök:

  • Folyamatos kiszámítható árbevétel
  • Az utazóközönség színvonalas informálása szórakoztatása